Haardhout Alphen aan den Rijn kopen

Jouw voordelen:

  • Gratis bezorging van haardhout in Alphen aan den Rijn en omstreken
  • Zeer schone verbranding
  • Levering op werkdag naar keuze die jou het beste uitkomt.
  • Scherpe prijzen en mooi droog haardhout

Haardhout kopen in Alphen aan den Rijn

Bij HaardGoud kun je uitstekend haardhout kopen als je in Alphen aan den Rijn woont. Wij hebben jarenlang ervaring met de verwerking van haardhout én met de levering van onze producten op nationaal niveau. Daarmee hebben wij talloze  klanten die altijd tevreden terugkomen om haardhout te kopen bij HaardGoud. Zo ook in Alphen aan den Rijn. Ben je op zoek naar beukenhout, eikenhout, essenhout of misschien berkenhout? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Weet je nog niet wat voor hout je wilt kopen? Bel ons dan op of stuur een Whatsapp en we voorzien je graag van vrijblijvend advies.

Haardhout van HaardGoud

Van de productie tot aan levering hebben wij kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel staan. Dit merk je dan ook in ons eindproduct! Wij werken alleen met hout van de hoogste kwaliteit, gebracht door de beste houtleveranciers. Wij hebben als één van de weinigen in Nederland het productieproces daarna volledig zelf in handen. Zo bekommeren wij ons over het sorteren en het kloven van het hout, waarna het een natuurdroging ondergaat. Dit gebeurt een paar maanden lang met de zon en de wind, waardoor het vochtgehalte zeer laag blijft. Hierdoor verbrandt het hout optimaal en zal je geen last krijgen van rook en roet!

Openhaardhout in Alphen aan den Rijn

Het openhaardhout van HaardGoud is uitstekend geschikt voor woningen in Alphen aan den Rijn. Dit heeft alles te maken met het bovengenoemde natuurdrogingsproces van het haardhout, wat ook nog eens erg milieuvriendelijk is. Doordat wij een vochtgehalte van slechts 15% aanhouden voor ons openhaardhout, komt er geen rook en roet vrij. Je ervaart dus ook geen overlast in je woning in Alphen aan de Rijn. Zo wordt stoken echt een eitje! Voor openhaardhout in Alphen aan en Rijn wil je waarschijnlijk nooit meer iets anders dan HaardGoud. 

Haardhout aanbieding

Wij snappen dat een scherpe haardhout aanbieding waarschijnlijk je voorkeur heeft bij het bestellen. Daarom hebben verschillende haardhout aanbiedingen op onze webshop staan. Wil je niet te diep in de buidel tasten, dan moet je hier zeker eens naar kijken! Onze prijzen kunnen wij laag houden doordat wij het bovengenoemde productieproces zelf in handen hebben. Zelf kun je nog meer voordeel pakken door in één keer veel openhaardhout te kopen bij ons. Tel dus uit die winst! De geweldige prijzen in combinatie met de prachtkwaliteit van HaardGoud zullen ervoor zorgen dat je sowieso terugkomt voor openhaardhout in Alpen aan den Rijn. 

Haardhout Alphen aan den Rijn bestellen

Ons haardhout kun je met veel gemak bestellen vanuit je woning in Alpen aan den Rijn. Wij bezorgen het dan binnen 2 werkdagen, of op een dag naar wens, bij je thuis. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij in alle steden van Nederland komen, dus ook in Alphen aan den Rijn. Wij kennen hier uitstekend de weg en het maakt voor ons niet uit of je nu in Zwammerdam, Aarlanderveen, Kerk en Zanen, Oudshoorn, Riddersveld, Zegersloot of Steekterpolder woont. Bij de bestelling van je haardhout zit de levering inbegrepen. Wacht dus niet langer en bestel je haardhout voor in Alpen aan den Rijn bij HaardGoud. 

Soorten hout die wij verkopen:

Eikenhout

Essenhout

Berkenhout

Beukenhout