Haardhout kopen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis levering op werkdag naar keuze

Resultaat 1–24 van de 32 resultaten wordt getoond

Haardhout kopen online

Haardhout kopen is erg handig online. Je kunt goed kijken welk soort hout je wilt en het is erg handig om het thuis te laten bezorgen. Je wilt natuurlijk ook goed weten wat voor haardhout je in huis haalt. Niet alleen het soort hout maar vooral de kwaliteit speelt een grote rol. Het haardhout moet uiteraard droog genoeg zijn en de houtblokken wil je ook mooi kunnen stapelen.

Wij verkopen bij HaardGoud voornamelijk haardhout van Beuken, Berken, Eiken en Essen. Dit zijn de soorten haardhout die in Nederland het meeste voorkomen.

Op deze pagina vind je alle soorten haardhout die wij verkopen. Wij leveren gratis aan huis vanaf 1 kuub. Wil je meer dan 2,5 kuub bestellen dan is het verstandig even contact met ons op te nemen zodat we je een prijs hiervoor kunnen geven inclusief levering.

Haardhout bestellen met hoge kwaliteit en milieuvriendelijk en verantwoord

Bij HaardGoud staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij drogen al ons hout natuurgedroogd wat veel milieuvriendelijker is dan ovengedroogd. Het vochtpercentage van ons hout ligt gegarandeerd onder de 15%. Wij kopen al het stookhout verantwoord in met keurmerk. Dit houdt in dat de bomen verantwoord zijn gekapt en er rekening wordt gehouden met de natuur. Haardhout kopen via HaardGoud is absoluut garantie voor de beste kwaliteit.

Haardhout kopen doe je bij HaardGoud

  • Familiebedrijf met uitstekende service
  • Gratis levering in heel Nederland (muv Waddeneilanden)
  • Eerlijke prijzen
  • Top kwaliteit met ideaal vochtpercentage rond de 15%
  • Bezorging op dag naar keuze

Wij verwelkomen je graag als klant! Heb je vragen? Stel ze vooral via klantenservice@haardgoud.nl of via WhatsApp. Wij reageren meestal binnen 1 uur terug.