Haardhout in Leiden kopen

Haardhout in Leiden nodig? Wij leveren vanuit onze locatie in Katwijk top kwaliteit haardhout. Zowel essenhout, beukenhout, berkenhout en eikenhout hebben wij vaak ruim op voorraad.

Jouw voordelen:

  • Leverbaar in heel Leiden en omstreken
  • Zeer schone verbranding = ideaal voor steden
  • Binnen 2 werkdagen in huis
  • Levering op dag naar keuze die jou het beste uitkomt. Leiden kan ook op zaterdag geleverd worden (even invullen in het opmerkingen veld).

Bestel droog haardhout in Leiden

Ons haardhout is afkomstig uit Nederlandse bossen (met name de Veluwe). Het is vakkundig gekloofd en gedroogd. Door middel van droging door zon en wind heeft het hout een ideale lage vochtgraad. Het stoken daardoor extra schoon en plezierig! Ideaal als je in een stad zoals Leiden woont en je de buurt geen rookoverlast wilt bezorgen. Het is natuurlijk ook vooral gezellig en warm.

Wil je haardhout in Leiden laten bezorgen?

Dat is geen enkel probleem. Wij leveren gemiddeld in 2 werkdagen. Ook is het mogelijk om zelf een gewenste dag van levering aan te geven. Dit kan als je de bestelling via onze webshop plaatst in het bestelproces.

Haardhout in Leiden
De Koornbrug in Leiden – Foto bron: Wikipedia

Waar je ook in Leiden woont, wij kunnen je haardhout altijd leveren. Met gespecialiseerd transport kunnen wij in elke straat en wijk in Leiden komen. Zowel in het centrum, maar ook in wijken zoals Boerhaavedistrict, de Merenwijk, Stevenshof, Marewijk, Noordvest, Groenoord, Meerburg en de Transvaalbuurt.

Hoog kwaliteit openhaardhout

HaardGoud staat bekend om haar goede kwaliteit. Onze klanten zijn erg trouw en komen graag terug. Als één van de weinige bedrijven in Nederland beheersen wij het hele proces van boomstam tot gedroogd haardhout optimaal. Door middel van een moderne machine kloven wij al het hout. Drogen doen wij met natuurlijke wind en zon. De meest voordelige en meest effectieve manier voor een optimaal resultaat. Haardhout in Leiden leveren wij zeer regelmatig en zodoende is het transport hierheen ook perfect geregeld. Leveren kan in 2 werkdagen, maar ook op een specifieke datum/dag naar wens.

Plaatsen in de buurt van Leiden leveren wij uiteraard ook, zoals Wassenaar, Katwijk, Rijnsburg, Warmond en Leiderdorp.

Soorten hout die wij verkopen:

Eikenhout

Essenhout

Berkenhout

Beukenhout