Haardhout in Warmond kopen

Om haardhout te kopen in Warmond hoef je niet meer verder te zoeken, want bij HaardGoud bieden wij de allerbeste kwaliteit tegen de scherpste prijzen!

Jouw voordelen:

  • Leverbaar in heel Warmond en omstreken
  • Zeer schone verbranding
  • Optimaal droog haardhout
  • Binnen 2 werkdagen in huis
  • Levering op gewenste werkdag naar keuze. Zaterdag ook mogelijk! (even in opmerkingen veld bij je bestelling aangeven!)

Bestel droog haardhout in Warmond

In ons assortiment hebben wij beukenhout, berkenhout, eikenhout en essenhout op ruimschoots voorraad, dus er zit voor ieder wat wils tussen. Wij staan daarnaast bekend om uitstekende en razendsnelle bezorgservice aan huis. Dit doen wij door het hele land, dus ook in Warmond. Ons openhaardhout is 100% overlast vrij en milieuvriendelijk, dus stoken wordt een echt genot met HaardGoud. Tevens voorzien wij je ook nog eens graag van een vrijblijvend advies door een professional als je hulp nodig hebt met kiezen.

Haardhout bestellen in Warmond

Het is met HaardGoud nog nooit zo simpel geweest om haardhout bestellen in Warmond. Je kunt gemakkelijk je producten kiezen in onze webshop waarna je in een handomdraai online kunt betalen. Binnen 2 werkdagen wordt dan je haardhout thuisbezorgd in Warmond! Heb je een dag van voorkeur voor de bezorging? Laat ons dit dan weten tijdens het bestellen. Bij HaardGoud kun je erop rekenen dat je producten goed aankomen, want wij kennen Warmond op ons duimpje. Het maakt niet uit in welke buurt je woont! Om het compleet te maken is de bezorging ook nog eens gratis.

Openhaardhout in Warmond

Ons openhaardhout is zeer geschikt voor de woningen in Warmond en omgeving. Dit komt door het feit dat ons openhaardhout geen rook en roet veroorzaakt tijdens het stoken. Zeg dus maar gedag tegen overlast! Zo wordt stoken een eitje en echt genieten voor jezelf en voor je omgeving. De kwaliteit van ons openhaardhout heeft te maken met de manier waarop wij ons hout drogen, namelijk op een natuurlijke manier. Dit zorgt voor perfect droog hout waardoor het uitstekend opbrandt. Over dit proces lees je hieronder meer. Voor openhaardhout in Warmond zit je dus bij HaardGoud sowieso goed!

Haardhout aanbieding

Het leuke aan online shoppen bij HaardGoud is dat wij ontzettend vaak haardhout in de aanbieding hebben. Door gebruik te maken van een van deze haardhout aanbiedingen kan je voordeel hoog oplopen. Dit is dat ook één van de redenen waarom vele klanten uit Warmond keer op keer bij ons terugkomen! Vooral voor de topkwaliteit die wij met ons openhaardhout bieden, zijn de prijzen zeer scherp. Onze haardhout aanbiedingen worden mogelijk gemaakt door het feit dat wij zelf het productieproces in handen hebben, waarover je hieronder meer leest.

Haardhout van HaardGoud

Ons haardhout wordt geproduceerd met ontzettend veel liefde en passie, en dat merk je dan ook in het eindproduct. Er gaat niks boven het hout dat op ons erf wordt geleverd door de allerbeste houtleveranciers, of dit nu beukenhout, berkenhout, eikenhout of essenhout is. Hiermee gaan wij aan de slag door het met veel zorgvuldigheid te sorteren en te kloven. Hierna wordt het hout gedroogd door de zon en de wind, waardoor het vochtgehalte slechts 15% wordt. Dit lage percentage zorgt ervoor dat het hout uitstekend opbrandt, zonder enige overlast. Ook is dit helemaal milieuvriendelijk. Voor haardhout in Warmond kom je dus gegarandeerd terug bij HaardGoud!

Plaatsen in de buurt waar wij veel klanten leveren zijn Leiden, Rijnsburg en Voorschoten.