Haardhout in Wassenaar kopen

Haardhout in Wassenaar nodig? Wij leveren veel van onze klanten in Wassenaar goede kwaliteit haardhout. Zowel essenhout, beukenhout, berkenhout en eikenhout hebben wij ruim op voorraad.

Jouw voordelen:

  • Leverbaar in heel Wassenaar en omstreken
  • Zeer schone verbranding
  • Optimaal droog haardhout
  • Binnen 2 werkdagen in huis
  • Levering op gewenste werkdag naar keuze. Zaterdag ook mogelijk! (even in opmerkingen veld bij je bestelling aangeven!)

Bestel droog haardhout in Wassenaar

Ons haardhout is afkomstig uit Nederland en vakkundig gekloofd en gedroogd. Door middel van het drogen in de zon en door de wind heeft het hout een ideale lage vochtgraad en is stoken schoon en plezierig!

Wil je haardhout in Wassenaar laten bezorgen?

Dat is geen enkel probleem. Wij leveren snel in Wassenaar. Het is mogelijk om zelf een gewenste dag van levering aan te geven. Dit is eenvoudig aan te geven in het bestelproces.

Meijendel Wassenaar
Meijendel Wassenaar – Foto ANWB

Waar je ook in Wassenaar woont, wij kunnen je haardhout altijd leveren. Met gespecialiseerd transport kunnen wij in elke straat en wijk in Wassenaar komen. Zowel in het centrum, maar ook in wijken zoals De Kiviet, Kerkehout, Klingenbosch, De Paauw, Oostdorp, Rijksdorp, Groot Deijleroord en Ter Weer, Zijlwatering en Nieuw-Wassenaar.

De beste kwalititeit openhaardhout

HaardGoud staat bekend om haar goede kwaliteit. Wij hopen zelf boomstammen in. Al het hout is FSR goedgekeurd. Door middel van een moderne machine kloven wij al het hout. Dit drogen wij in de wind en zon. De meest voordelige en meest effectieve manier voor een optimaal resultaat. Wij leveren veel openhaardhout in Wassenaar. Transport naar Wassenaar doen wij zelf is snel en goed geregeld. Leveren gaat snel en kan ook op een specifieke datum/dag naar wens.

Soorten hout die wij verkopen:

Eikenhout

Essenhout

Berkenhout

Beukenhout