Klantenservice

Veelgestelde vragen

Toch nog een vraag die niet tussen onderstaande veelgestelde vragen staat? Neem dan contact met ons op.

Bestellen & Bezorgen

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Wij doen ons uiterste best om elke bestelling binnen 2 werkdagen thuis af te leveren. Zodra wij je bestelling binnen hebben gekregen sturen wij deze naar onze transporteur door. De transporteur streeft erna binnen 2 werkdagen na ontvangst van de order deze bij je af te leveren.

Je kunt overigens bij het plaatsen van je bestelling een bezorgdag naar wens selecteren. Zo komen we altijd op de dag dat het voor jou het beste uitkomt.

Mocht het onverhoopt niet lukken tijdig te leveren dan nemen wij uiteraard contact met je op. Uiteraard kan je via klantenservice@haardgoud.nl contact met ons opnemen indien je nog aanvullende vragen hebt.

Wordt mijn bestelling gratis bezorgd?

Alle prijzen op HaardGoud zijn inclusief verzending in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden).

Haal je bij ons op in Katwijk?

 • Dan krijg je € 40,- korting bij bestelling van 1 kuub of meer.

Woon je in Leiden, Katwijk of Wassenaar of directe omgeving?

 • Dan krijg je € 30,- korting bij bestelling van 1 kuub of meer. Klik hier om te zien welke plaatsen in de regio met korting vallen.

Beide opties zijn direct in het bestelproces aan te geven en de korting wordt meteen verrekend.

Kan ik mijn haardhout ophalen?

Jazeker. In Katwijk kan je het haardhout zelf ophalen. Als je zelf ophaalt krijg je ook nog € 40,- korting op je bestelling bij afname van 1 kuub of meer. In het bestelproces kan je deze optie aanvinken en de korting wordt meteen verrekend.

Vind je een kuub hout teveel? Of heb je geen grote auto? Of wil je een paar houtsoorten testen of proberen? Dan ben je natuurlijk van harte welkom. Wij verkopen het hout ook per zak namelijk als je komt ophalen of je kunt een halve kuub los in je auto meenemen.

Woon je in Katwijk, Leiden, Noordwijk, Wassenaar of directe omgeving dan bezorgen wij graag bij je en geven wij je een korting van € 30,- op je bestelling indien je 1 kuub of meer besteld. In het bestelproces kan je deze optie aanvinken en de korting wordt meteen verrekend. Deze korting kunnen wij geven omdat wij geen externe transporteur hoeven in te schakelen dan.

Graag even contact met ons opnemen via klantenservice@haardgoud.nl of het contactformulier om een afspraak in te plannen. Via Whatsapp mag natuurlijk ook: 06-51454936.

Wie bezorgt mijn bestelling?

Wij werken samen met Berser Shipping Holland BV uit Rotterdam. Berser heeft veel ervaring met bezorging van haardhout aan particulieren en levert uitstekende kwaliteit. Zij beschikken over een landelijk netwerk en kunnen voor jou de levering binnen 2 werkdagen regelen. Middels allerlei formaten vrachtwagens kunnen wij leveren in elke woonwijk. Het haardhout wordt op een pallet geleverd en zal middels een pompwagen zo dicht mogelijk bij je huis en/of schuur worden gereden. Hou er rekening mee dat wij helaas niet over grindpaden kunnen rijden met de pompwagen.

Kan ik kiezen op welke dag mijn bestelling bezorgd wordt?

Ja, dat kan. Standaard leveren wij in 2 werkdagen. Wil je echter een specifieke dag dan kan dat bij de bestelling aangegeven worden. Wel zo handig!

We kunnen op de dag dat je bezorging plaats gaat vinden geen vast tijdstip afgeven. Wel kunt u ons even via klantenservice@haardgoud.nl mailen met het verzoek om in de ochtend van de dag van levering even een indicatie te krijgen. Wij kunnen vrijwel altijd dan een tijdsblok van 2 uur aangeven waarin de transporteur verwacht te leveren.

Bezorging op specifiek tijdsblok

Wilt u zeker zijn van een tijdsblok van 4 uur dan kost dat € 20,- extra. Dit kunt u doorgeven via onze klantenservice.

Wilt u een specifieker tijdsblok van 2 uur dan zijn de kosten € 35,- en wilt u bezorgen in een specifiek uur dan bedragen de kosten € 45,- extra bovenop uw bestelling. Wil u dit afnemen dan kunt u dit kenbaar maken via klantenservice@haardgoud.nl en zullen wij u hiervoor een aanvullende factuur sturen, die voldaan dient te worden voor tijdstip van levering.

Moet ik thuis zijn voor de bezorging?

Nee, dat is niet noodzakelijk. Wel handig uiteraard als je specifieke wensen hebt waar je de levering wilt hebben. Je kunt ons echter ook even mailen op klantenservice@haardgoud.nl om instructies door te geven of hang even een briefje op bij je aan de deur.

Wij doen ons best om je bestelling zo goed mogelijk af te leveren!

In welke plaatsen krijg ik korting op de bezorging van mijn bestelling?

De levering door heel Nederland doen wij gratis.
Op de levering van bestellingen in de regio waar wij gevestigd zijn (Katwijk aan Zee) kunnen wij een korting van € 30,- geven. Dit kan omdat wij deze bezorging zelf uitvoeren in plaats van met een externe transporteur.

De gebieden waar wij deze extra korting aanbieden zijn te vinden in onderstaande kaartje (muv Cruqius en Nieuw-Vennep).

De plaatsen waar wij korting geven op levering zijn:

Betalen

Hoe kan ik betalen?

Betalen bij HaardGoud kan op de volgende manieren:

 • Direct bij bestelling via iDeal
 • Met creditcard. Wij ondersteunen American Express, Mastercard en Visa
 • Betaling achteraf. Hiervoor werken wij samen met het bedrijf Klarna, waarvan je na bestelling een betaalverzoek krijgt. Deze dien je dan binnen 14 dagen te voldoen.
 • Via PayPal
 • Overboeking naar NL35 RABO 0328 9908 33 tnv HaardGoud BV onder vermelding van je factuurnummer
 • Bij afhalen in Katwijk (zie ook onze contact pagina voor locatie)

Indien je kiest voor overboeking dan zullen wij de bestelling in behandeling nemen zodra de betaling is ontvangen.

Retourneren

Mag ik mijn bestelling terugsturen?

Jazeker. Je kunt binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden je bestelling terugsturen. Na fysiek ontvangst van de goederen gaat de 14-dagen termijn in.

Hoe werkt retour zenden?

 1. Laat ons weten via klantenservice@haardgoud.nl dat je een bestelling terug wilt sturen.
 2. Wij regelen met jou een moment dat de bestelling opgehaald wordt door onze transporteur. Je kunt ook zelf je bestelling terug komen brengen.
 3. Je geld wordt na ontvangst van de goederen binnen 14 dagen aan je teruggestort

De kosten voor het retourtransport zijn voor eigen rekening. Via onze transporteur rekenen wij € 70,- aan kosten die wij in mindering brengen op het retour te ontvangen bedrag van je bestelling.

Contactformulier

Heeft u een vraag of opmerking? Gebruik dan onderstaand formulier.

 

Waar is ons Haardhout te bestellen?

Overal in Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden leveren wij gratis je bestelling.
Wij leveren onder andere in onderstaande plaatsen.

Haardhout Noord Holland

Haardhout Zuid Holland