Haardhout kopen in Amsterdam

Wil je haardhout van goede kwaliteit bestellen en woon je in Amsterdam? Dan zit je bij ons aan het goede adres. Wij leveren al jarenlang in Amsterdam en hebben hier vele tevreden klanten. We leveren overigens door heel Nederland, dus woon je niet in Amsterdam? Geen probleem, we bezorgen graag bij je!

Haardhout bestellen in Amsterdam

Haardhout van goede kwaliteit bestellen en woon je in Amsterdam? Dan zit je bij ons aan het goede adres. Wij leveren al jarenlang in Amsterdam en hebben hier vele tevreden klanten. We leveren overigens door heel Nederland, dus woon je niet in Amsterdam? Geen probleem, we bezorgen graag bij je!

Haardhout bestellen in Amsterdam


Wij hebben vele soorten haardhout op voorraad, dus voor iedere openhaard en iedere voorkeur zit er wel een geschikte optie tussen. Zo beschikken wij over eikenhout, essenhout, beukenhout en berkenhout. Om uitstekend haardhout te kopen in Amsterdam hoef je dus niet meer verder te zoeken!

Wij bezorgen in alle stadsdelen en wijken in Amsterdam. Waar je ook woont in Amsterdam, wij bezorgen er! Of dit nu is in De Pijp, het Centrum, Oost, Oud-West, Bos en Lommer, Noord, de Zuidas of Nieuw-West, niks is te gek voor ons met onze uitstekende transportservice. Gemiddeld is onze levering binnen 2 werkdagen, supersnel dus! Als je wilt kun je ook zelf een dag van voorkeur aangeven voor de levering, wat je kunt aangeven tijdens het leveringsproces. Daarnaast is de verzending ook nog eens gratis. Twijfel dus niet langer en bestel je haardhout bij Haardgoud!

Openhaardhout Amsterdam van HaardGoud

Ons openhaardhout is dus van de allerbeste kwaliteit. Het haardhout komt uit Nederland en is met veel vakkundigheid en precisie geselecteerd, gekloofd en gedroogd. Hierbij hebben wij de natuurlijke elementen gebruikt; de zon heeft het hout gedroogd en de wind geeft het hout een lage vochtgraad van slechts 15%, wat zorgt voor een schoon stookproces. Het is namelijk zo dat hoe lager de vochtgraad van het hout is, hoe beter dit is voor de volledige verbranding waar zo min mogelijk roet en rook vrijkomt. Ons openhaardhout geeft dus geen overlast, en is daarom ideaal voor grote, dichtbevolkte steden zoals Amsterdam.

 Van boomstam tot openhaardhout

Van begin tot eind zijn wij betrokken bij het proces van ons haardhout, wat behoorlijk uniek is in Nederland. Wij werken samen met een aantal bedrijven met een houtkapvergunning die bekend staan om hun geweldige kwaliteit van service. Zij leveren het hout aan op onze erf, waar wij dit sorteren op dikte, waarnaar de boomstammen naar de kloofmachine worden gebracht. Hier worden de stammen gezaagd. Hierna wordt het hout een aantal maanden natuurgedroogd, waarnaar jouw haardhout klaar is voor levering en gebruik!

Haardhout aanbieding Amsterdam

Het hout van HaardGoud is van de allerbeste kwaliteit en daarbij hebben wij ook nog eens  ontzettend scherpe prijzen. Dat betekent dat je hier ontzettend goede aanbiedingen zult vinden! Wij kunnen de prijzen laag houden omdat wij als één van de weinige bedrijven in Nederland het complete proces van ons haardhout in handen hebben, van de boomstam tot het eindproduct. Wil je een van onze scherpe haardhout aanbiedingen kopen? Denk er dan aan dat je nog meer voordeel kunt verkrijgen door in één keer veel hout in te kopen.

Door de hoge haardhout kwaliteit in combinatie met deze geweldige prijzen kom jij gegarandeerd terug bij HaardGoud!

Haarlem, Alkmaar, Hoofddorp en Zaandam.