Beukenhout

Beukenhout haardhout eigenschappen:

✅  Harde houtsoort
✅  Lang brandend
✅  Hoge warmte afgifte
✅  Stoken met 4 a 5 blokken tegelijk
✅  Geschikt voor grotere haarden of houtkachels
✅  Laag vochtpercentage van tussen de 10% en 15%
✅  Mooi en rustig vlammenspel
✅  Afmeting van de houtblokken standaard op 25cm, dus ideaal te stapelen

Beuken haardhout kopen online

Beuken haardhout is het perfecte stookhout voor langdurige warmte in huis en voor de grotere kachels of haarden. Het beukenhout is een hardere houtsoort en brandt zeer lang. Perfect voor de echt koude winteravonden.

Bij HaardGoud hebben wij een ruime voorraad aan beuken haardhout beschikbaar.

Naast enkel beukenhout, verkopen wij ook een handige mix met eiken. Deze combinatie heeft 2 harde houtsoorten bij elkaar. Een andere mix die wij verkopen is de mix met Eiken en Essen. Het voordeel van deze mix is dat je met essenhout het vuur kan beginnen en later eenvoudig eiken en beuken kan toevoegen zodat het hardere hout direct goed vlam kan vatten.

Beukenhout openhaardhout eigenschappen

Beuken haardhout is één van de hardere houtsoorten. Beuk brandt langdurig en geeft veel warmte af.
In verhouding met andere soorten die wij verkopen, zoals berken en essenhout brandt het beukenhout veel langer. Het aansteken van die hout vereist een goed aanmaakvuurtje. Als het hout eenmaal brandt heb je langere tijd een heerlijk warm vuur.

Beukenhout prijs

Wij leveren al het kachelhout wat wij verkopen gestort. Een bestelling leveren wij standaard in een handige bigbag. De bestelling wordt altijd op een pallet geleverd. Bestellingen van 2,5 kuub gestort leveren wij als 1,6 kuub gestapeld en een bestelling van 3,5 kuub gestort leveren wij als 2 kuub gestapeld.

De beukenhout prijzen zijn vrij stabiel en wij hanteren een eerlijke prijs. Dit houdt in dat al het hout de hoogst mogelijke kwaliteit heeft en de juiste droogte. Tevens is in de prijs altijd het transport inbegrepen, dus geen verrassingen achteraf.

Bekijk hier het aanbod en de prijzen 

Milieuvriendelijk natuurgedroogd van Nederlandse bodem

Als het kachelhout wat bij HaardGoud wordt verkocht komt van Nederlandse bodem. Wij kopen de stammen zelf in en kloven machinaal daar houtblokken van. Dit hout is perfect te gebruiken als stookhout. Wij garanderen de hoogst mogelijke kwaliteit en alle houtblokken zijn op dezelfde maat gekloofd waardoor het ideaal te stapelen is in je houtopslag of in huis.

Beuken stookhout kopen?