Haardhout in Zuid Holland kopen

Haardhout kopen in Zuid-Holland

Om haardhout te kopen in Zuid-Holland hoef je voorlopig niet meer verder te zoeken! Bij HaardGoud bieden wij namelijk alles wat je zoekt in haardhout. Wij staan al jarenlang bekend om onze onbetwistbare kwaliteit en wij hebben dan ook vele vaste klanten door heel Zuid-Holland. Tevens hebben wij een thuisbezorgservice waardoor je nooit meer je huis uit hoeft voor haardhout. Haardhoutsoorten zoals beukenhout, berkenhout, eikenhout en essenhout behoren allemaal tot onze voorraad en alle soorten hout bij HaardGoud zijn rook- en roetvrij tijdens het stoken. Daarnaast geven wij je graag vrijblijvend telefonisch advies met betrekking tot het kiezen van het juiste haardhout.

Haardhout bestellen in Zuid-Holland

Nu je HaardGoud hebt ontdekt was haardhout bestellen in Zuid-Holland nog nooit zo gemakkelijk geweest! Nadat je je bestelling hebt geplaatst komen wij het haardhout binnen 2 werkdagen bij je thuis bezorgen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij overal in Zuid-Holland komen, van de grootste steden tot in de kleinste dorpen. Het maakt dus niet uit of je nu in Rotterdam, Den Haag, Schiedam, Dordrecht, Leiden, Delft, Brielle, Gouda of Zoetermeer woont. Heb je een specifieke voorkeur voor een dag waarop je je openhaardhout wilt ontvangen? Geef dit dan aan ons door tijdens het bestelproces. Onze thuisbezorgservice is geheel gratis.

Haardhout van HaardGoud

Wij behoren tot de allerbesten in ons vakgebied en dat merk je dan ook in ons haardhout. Het begint allemaal met de levering van het allerbeste beukenhout, berkenhout, essenhout en eikenhout op ons erf in Katwijk. Wij nemen hierna de touwtjes in handen en zorgen ervoor dat het hout zorgvuldig wordt gesorteerd en gekloofd. Hierna begint het natuurdrogingsproces van het hout, wat wij doen op een natuurlijke wijze, namelijk met de zon en de wind. Hierdoor behaalt het haardhout een vochtpercentage van slechts 15% waardoor het optimaal verbrandt en geen roet of rook achterlaat! Bij hout dat wordt gedroogd in de oven is dit vochtgehalte bijvoorbeeld veel hoger, waardoor je overlast kunt ervaren tijdens het stoken.

Openhaardhout in Zuid-Holland

Met het bewerken van ons openhaardhout hebben wij er rekening mee gehouden dat het hout geschikt is voor alle soorten woningen, zo ook voor alle woningen in Zuid-Holland. Ons openhaardhout is zo gebruiksvriendelijk omdat er geen rook en roet vrijkomt tijdens het stoken, waardoor je de optimale stookervaring in huis haalt. Zo wordt voor de openhaard zitten op een koude middag of avond pas écht een feest! Al vele van onze klanten uit Zuid-Holland gingen je voor en zweren bij haardhout van HaardGoud.

Haardhout aanbieding

Niet alleen staan wij bij HaardGoud bekend om onze uitstekende kwaliteit, maar ook om onze scherpe prijzen, keer op keer weer! Tevens hebben wij vaak openhaardhout in de aanbieding. Deze aanbiedingen vind je allemaal in onze webwinkel. Hiermee kun je ontzettend veel voordeel pakken! Wij kunnen de prijzen zo aantrekkelijk en eerlijk houden omdat wij zelf van begin tot eind het productieproces in handen hebben.

Ben jij dus op zoek naar een scherpe haardhout aanbieding in Zuid-Holland? Bestel bij HaardGoud en je komt gegarandeerd nog een keer terug!