Haardhout Dordrecht kopen

Jouw voordelen:

  • Gratis bezorging in Dordrecht en omstreken
  • Zeer schone verbranding
  • Levering op werkdag naar keuze die jou het beste uitkomt.
  • Scherpe prijzen en mooi droog haardhout

Haardhout kopen in Dordrecht

Woon je in Dordrecht en wil je graag haardhout kopen van hoge kwaliteit? Dan is HaardGoud waar je moet zijn! Wij hebben jarenlang ervaring met het produceren en leveren van haardhout. Wij zijn een hooggewaardeerd familiebedrijf in Nederland vanwege onze uitstekende kwaliteit en service. Houtsoorten zoals beukenhout, berkenhout, essenhout en eikenhout hebben wij altijd ruimschoots op voorraad. Neem hiervoor een kijkje in onze webshop! Als je hulp nodig hebt met het kiezen van je haardhout staan wij telefonisch voor je klaar om je vrijblijvend advies te geven. Ook hoef je de deur niet meer uit want wij bezorgen je bestelling binnen 2 werkdagen bij je thuis in Dordrecht!

Haardhout aanbieding

Pak je voordeel en bestel haardhout bij HaardGoud, want hier hebben wij zeer regelmatig vlijmscherpe haardhout aanbiedingen! Wij kunnen deze aanbiedingen plaatsen omdat wij het productieproces zelf in handen hebben, waarover je hieronder meer leest. De uitstekende, eerlijke prijzen in combinatie met de topkwaliteit van ons haardhout zorgt ervoor dat wij vele terugkerende klanten hebben in Dordrecht. Wil jij deze optimale stookervaring ook in jouw huis in Dordrecht halen? Dan hoef je alleen nog maar een bestelling te plaatsen in onze webshop. Je wilt dan nooit meer iets anders dan het haardhout van HaardGoud!

Haardhout van HaardGoud

De kwaliteit van ons haardhout maakt dat vele klanten keer op keer bij ons terugkomen. Onze uitmuntende eindproducten hebben wij te danken aan de vakkundigheid en zorgvuldigheid die komen kijken bij ons productieproces. Wij werken hiervoor samen met de allerbeste houtleveranciers in het land die ons hun hout brengen. Hierna nemen wij het productieproces zelf in handen, door het hout te sorteren en te kloven. De belangrijkste stap in ons proces is de droging van het haardhout, dit doen wij namelijk op een natuurlijke wijze met zon en wind. Dit zorgt voor een laag vochtgehalte wat uiteindelijk zorgt voor een volledige verbranding van het haardhout, zonder rook en roet!

Openhaardhout in Dordrecht

Als jij weleens de openhaard aansteekt weet dat het van belang is dat je niet te veel overlast ervaart aan het openhaardhout in de vorm van roet of rook. Dit is zeker het geval in steden, zoals Dordrecht. Met het openhaardhout van HaardGoud kun je rekenen op een optimale stookervaring met een complete verbranding van het hout, zonder overlast door roet of rook. Dit komt door het vochtgehalte van slechts 15% in ons hout, wat wij creëren door middel van het eerdergenoemde proces van natuurdroging van het hout. Ook is deze vorm van drogen hartstikke milieuvriendelijk. Je kunt dus met een gerust hart openhaardhout bestellen voor je woning in Dordrecht!

Soorten hout die wij verkopen:

Eikenhout

Essenhout

Berkenhout

Beukenhout

Haardhout bestellen in Dordrecht

De prachtkwaliteit van ons haardhout is al reden genoeg om te bestellen bij HaardGoud, maar de snelle levering in Dordrecht na het bestellen is ook een groot voordeel! Wij leveren namelijk binnen 2 werkdagen en bieden je de mogelijkheid een dag van levering naar keus aan te geven tijdens het bestelproces. Wanneer je het ook wilt, je kunt er bij ons op rekenen dat wij je bestelling op tijd leveren. Wij leveren overal in Dordrecht, of dit nu in Sterrenburg, Dubbeldam, De Binnenstad, Land van Valk of Wielwijk is. Je komt gegarandeerd nog een keer terug bij HaardGoud voor je haardhout in Dordrecht!