Haardhout in Bussum kopen

Wil je haardhout kopen in Bussum? Kijk dan niet verder en bestel bij HaardGoud! Wij hebben haardhoutsoorten als beukenhout, berkenhout, essenhout en eikenhout op voorraad, dus je kunt bij ons terecht ongeacht je voorkeur! Wij zijn een professioneel haardhoutbedrijf dat al jarenlang zelf zijn hout bewerkt en bezorgt. HaardGoud staat bekend om zijn vakkundigheid en professionaliteit en daarmee uitstekende producten. Ons haardhout veroorzaakt namelijk geen roet- en rook overlast! Hierdoor hebben wij talloze vaste klanten door het hele land, waaronder in Bussum. Weet je niet wat het juiste haardhout voor jou is, bel ons dan gerust voor vrijblijvend advies.

Haardhout bestellen in Bussum

Met HaardGoud was het nog nooit zo gemakkelijk om haardhout te bestellen in Bussum. In onze webwinkel vind je vele verschillende soorten haardhout van topkwaliteit, die je allemaal kunt bestellen vanuit huis! Door onze jarenlange ervaring kunnen wij werkelijk overal in het land komen, zo ook in Bussum, wat wij op ons duimpje kennen! Het maakt niet uit of je in het Spiegel, de Brediusweg,  Meijerkamp of de Brink woont, wij komen met al het plezier je haardhout bezorgen overal in Bussum. Dit gebeurt gemiddeld binnen 2 werkdagen, maar het kan ook op een specifieke dag van jouw voorkeur. Geef dit simpelweg aan tijdens het bestelproces en dan houden wij daar rekening mee!

Openhaardhout in Bussum

Ons openhaardhout is erg populair onder bewoners is Bussum. Dit komt omdat ons openhaardhout geschikt is voor werkelijk iedere woning en iedere openhaard. Bij HaardGoud garanderen wij namelijk een rook- en roetvrije stookervaring en daarmee een feestje voor de openhaard! Zo maken wij stoken echt een eitje voor iedereen. Het feit dat je nergens overlast aan ervaart is echt een verademing! Hoe wij dit voor elkaar krijgen, heeft alles te maken met het productieproces van ons haardhout. Wij drogen ons hout namelijk op een natuurlijke manier, waardoor het vochtgehalte laag blijft en het hout volledig opbrandt. Voor openhaardhout in Bussum zit je bij ons dus wel goed!

Haardhout van HaardGoud

Vakkundigheid en precisie staan bij ons erg hoog in het vaandel. Dit houdt in dat wij alleen werken met de beste materialen en vakmannen om ons openhaardhout naar een hoger niveau te tillen. Na de levering van het hout op ons erf in Katwijk, gaan wij gelijk aan de slag met het sorteren en het kloven. Dat laatste doen wij door middel van een grote kloofmachine. Als laatst wordt ons hout een aantal maanden natuurgedroogd. Dit wil zeggen dat wij het hout drogen in de zon en de wind, waardoor er een vochtgehalte van slechts 15% overblijft. Hierdoor brandt ons openhaardhout uitstekend! Dit is zeker zo in vergelijking met ovengedroogd hout, dat een hoger vochtgehalte heeft en vaak rook en roet veroorzaakt.

Haardhout aanbieding

Afgezien van het feit dat ons haardhout van de beste kwaliteit is en dat onze bezorgservice uitstekend is, zijn ook nog eens onze prijzen superscherp! Vaak hebben wij haardhout in de aanbieding, waardoor je ontzettend veel kunt besparen. Het is dus zeker de moeite waard hier goed naar te kijken in onze webshop. Omdat wij het bovenbeschreven productieproces zelf in handen hebben, kunnen wij deze aanbiedingen plaatsen en de prijzen scherp houden. Ga voor je haardhout in Bussum dus direct naar HaardGoud en je zult zeker niet teleurgesteld raken!

Plaatsen in de buurt waar wij ook veel klanten hebben zijn Blaricum, Hilversum, Huizen en Naarden.

Soorten hout die wij verkopen:

Eikenhout

Essenhout

Berkenhout

Beukenhout