Haardhout in Blaricum kopen

Wil je graag haardhout kopen in Blaricum? Zoek dan niet meer verder!

Bij HaardGoud hebben we namelijk alles wat je zoekt in kwalitatief uitstekend haardhout. Wij staan al jarenlang bekend om haardhoutproducten van hoge kwaliteit en daarbij een uitstekende service. Zo bezorgen wij ons haardhout razendsnel aan huis en kun je telefonisch bij ons terecht voor advies voor kiezen van het juiste haardhout voor jouw openhaard in Blaricum. Haardhoutsoorten zoals beukenhout, berkenhout, essenhout en eikenhout hebben wij altijd ruimschoots op voorraad, dus er is keus genoeg! Als ons haardhout verbrandt volledig, zonder rook- of roetoverlast en dit heeft alles te maken met de natuurdrogingsmethode die wij implementeren.

Haardhout van HaardGoud

Ons haardhout wordt met alle liefde en passie geselecteerd en bewerkt. Het hout wordt geleverd op onze erf in Katwijk, waar wij het zelf sorteren en kloven. Hierna ondergaat het hout een natuurdrogingsproces, door middel van de wind en de zon. Dit zorgt voor een optimaal vochtgehalte van slechts 15% in het haarhout, waardoor het volledig verbrandt. Hierdoor komt er geen rook en roet vrij tijdens het stoken! Haardhout dat wordt gedroogd in de oven, heeft bijvoorbeeld een vochtgehalte van 20-25% waardoor er vaak rook en roet vrijkomt bij het stoken. Je doet jezelf dus een groot plezier met haardhout van HaardGoud!

Haardhout bestellen in Blaricum

HaardGoud maakt haardhout bestellen in Blaricum super simpel en snel! Al jarenlang bezorgen wij met groot plezier ons haardhout aan huis door het hele land, waaronder in Blaricum, wat wij op ons duimpje kennen! Het maakt dan ook niet uit of je nu in Bijvanck, Blaricummermeent, Crailo, Blaricummer Heide of Blaricum dorp woont; wij komen graag je haardhout bezorgen! Op onze webshop kun je gemakkelijk een bestelling plaatsen en online betalen. Hierna wordt je haardhout binnen 2 werkdagen bij je thuisbezorgd. Wil je dit op een specifieke dag? Geef dit dan door tijdens het bestelproces. Je kunt dus bij ons met een gerust hart haardhout bestellen voor je woning in Blaricum!

Openhaardhout in Blaricum

Onze vele vaste klanten uit Blaricum weten ons te vertellen dat ons haardhout zeer geschikt is voor woningen in Blaricum. Dit komt door het feit dat ons haardhout geen overlast veroorzaakt in de vorm van rook of roet. Dit is dus echt een verademing voor jou en je omgeving! Met ons openhaardhout maken wij stoken dus een feestje voor jong en oud waardoor je écht kunt genieten voor de openhaard. Heb je nog vragen over het kiezen van het juiste openhaardhout in Blaricum? Bel ons dan gerust op en een van onze professionals voorziet je graag van vrijblijvend advies!

Haardhout aanbieding

Het haardhout van HaardGoud is regelmatig in de aanbieding. Doe er dus je voordeel mee! Je kunt alle haardhout aanbiedingen terugvinden in onze webwinkel. De reden dat wij onze producten zo scherp kunnen prijzen is dat wij het productieproces zelf in handen hebben, als een van de weinigen in het land. Hierdoor bieden wij de beste kwaliteit én de scherpste prijzen! Ben jij dus op zoek naar een haardhout aanbieding in Blaricum? Twijfel niet langer en bestel bij HaardGoud!

Veel klanten in de omgeving zoals Bussum, Laren, Hilversum en Naarden zijn al trouwe klant bij ons!

Soorten hout die wij verkopen:

Eikenhout

Essenhout

Berkenhout

Beukenhout