Haardhout in Laren kopen

Als je haardhout wilt kopen in Laren hoef je voortaan niet meer verder te zoeken! Bij HaardGoud hebben wij beukenhout, berkenhout, essenhout en eikenhout ruimschoots op voorraad, waardoor er altijd wel een geschikte optie voor jou en je openhaard tussen zit. Wij staan al jarenlang bekend om onze topkwaliteit haardhout waarbij er geen rook of roet vrijkomt tijdens het stoken. Dit komt door de natuurdrogingsmethode die wij implementeren voor het drogen van ons hout. Hierdoor hebben wij talloze tevreden klanten door het hele land, waaronder in Laren. Om het allerbeste haardhout te kopen in Laren zit je bij ons gegarandeerd goed!

Haardhout bestellen in Laren

Bij HaardGoud kun je met al het gemak haardhout bestellen voor je woning in Laren. Dit doe je in onze webwinkel, waar al onze haardhoutopties te vinden zijn. Door onze ruimschootse ervaring met het bezorgen van haardhout in het hele land kunnen wij op alle plekken komen, zo ook in Laren! Of je nu in het centrum, Oostereng, Zevenend, de Zwarte Berg of de Omloop woont, je kunt in alle gerustheid je haardhout bestellen bij HaardGoud. De bezorging vindt gemiddeld binnen 2 werkdagen plaats maar als je een dag van voorkeur in gedachte hebt voor de bezorging dat kun je dit aan ons doorgeven! Daarnaast is onze top thuisbezorgservice geheel gratis!

Haardhout aanbieding

Bij HaardGoud kun je regelmatig haardhout in de aanbieding vinden, of dit nu beukenhout, berkenhout, essenhout of eikenhout is. Alle opties kun je gemakkelijk vinden in de webwinkel. Hiermee kun je veel voordeel pakken! Je kunt zelfs nog meer besparen door in één keer veel haardhout in te kopen. Die tip doen we je cadeau! Wij kunnen onze prijzen zo ontzettend scherp houden omdat wij zelf het productieproces in handen hebben, waarover je hieronder meer kunt lezen. Voor een haardhout aanbieding in Laren moet je dus bij ons zijn!

Openhaardhout van HaardGoud

Het openhaardhout van HaardGoud wordt met veel vakkundigheid en passie bewerkt voordat wij het bij jou bezorgen. Zo kunnen wij jou topkwaliteit en een optimale stookervaring garanderen! Het begint bij het allerbeste hout, dat onze langvertrouwde houtleveranciers ons leveren. Op ons erf in Katwijk gaan wij daarna aan de slag met het sorteren, kloven en drogen van het hout. Dit laatste doen wij door middel van een natuurdrogingsproces, met de wind en de zon. Hiermee bereiken wij een laag vochtgehalte in het hout, waardoor het in jouw openhaard ideaal opbrandt! Deze manier van drogen is ook erg milieuvriendelijk, in tegenstelling tot hout dat wordt gedroogd in de oven.

Openhaardhout in Laren

Ons openhaardhout is zeer geschikt voor alle woningen in Laren. Dit komt omdat ons haardhout een vochtgehalte van slechts 15% heeft waardoor het volledig verbrandt. Hierbij komt er geen rook of roet vrij, waardoor stoken een waar feestje wordt voor jong en oud. Dit hebben wij te danken aan ons natuurdrogingsproces. Heb je nog niet kunnen uitvinden welk type haardhout het beste is voor jouw openhaard in Laren? Bel ons dan gerust op voor vrijblijvend advies. Je komt gegarandeerd nog vele malen terug bij HaardGoud!

Wist je dat we bij je in de buurt ook veel klanten hebben in Blaricum, Hilversum en Naarden.

Soorten hout die wij verkopen:

Eikenhout

Essenhout

Berkenhout

Beukenhout