Haardhout in Naarden kopen

Haardhout kopen in Naarden

Wil jij graag haardhout kopen in Naarden? Zoek dan niet meer verder, want het haardhout van HaardGoud is veruit het beste wat je zult vinden! Al jarenlang staan wij bekend om onze uitstekende kwaliteit haardhout in combinatie met goede service en scherpe prijzen. Geen wonder dat wij talloze vaste klanten hebben in onder andere Naarden die keer op keer haardhout bij ons kopen! Voor al je haardhout wensen kun je bij ons terecht, want wij hebben ruimschoots beukenhout, berkenhout, essenhout en eikenhout op voorraad. Voor optimaal stookplezier hebben wij ervoor gezorgd dat ons haardhout absoluut geen rook of roet veroorzaakt. Een enorme verademing! Daarnaast is onze thuisbezorgservice ook nog eens razendsnel en betrouwbaar.

Haardhout bestellen Naarden

Vanuit het comfort van je eigen huis in Naarden kun je gemakkelijk haardhout bestellen bij HaardGoud. Je hoeft dus nooit meer de deur uit voor prachtig haardhout! Wij hebben jarenlange ervaring met de bezorging van ons openhaardhout dus je kunt op ons rekenen dat wij in goede orde je haardhout bezorgen in Naarden. Het maakt dan ook niets uit in welke buurt je woont, of dit nu in de buurt van het Ministerpark is, in Valkeveen, bij de torenflat, het Naarderbos of Naarden West. Na het bestellen wordt je haardhout gemiddeld binnen 2 werkdagen bij je thuisbezorgd in Naarden. Je kunt ook een dag van voorkeur voor de bezorging aangeven.

Openhaardhout Naarden

Uit ervaring weten wij dat ons openhaardhout zeer geschikt is voor alle soorten woningen in Naarden, dit kunnen onze vele klanten bevestigen! Ons haardhout is brandt namelijk 100% roet- en rookvrij, waardoor het veilig en fijn stoken wordt voor iedereen, in ieder type huis. Wij bereiken dit door ons hout te drogen met een natuurdrogingsproces, waarover we je hieronder meer vertellen. Weet je nog niet helemaal zeker wat voor openhaardhout je in huis wilt halen? Bel ons dan op en we voorzien je graag van advies. Voor openhaardhout in Naarden wil je voortaan gegarandeerd niks anders meer dan HaardGoud!

Haardhout van HaardGoud

Bij HaardGoud kun je rekenen op haardhout van prachtkwaliteit, zodat je optimaal met de hele familie voor de openhaard kunt genieten! Om tot ons eindproduct te komen wordt ons openhaardhout eerst zorgvuldig geselecteerd en bewerkt. Wij hebben de allerbeste houtleveranciers die ons voorzien van de boomstammen, die wij zelf sorteren en kloven. Het drogen van het hout gaat door middel van een natuurdrogingsproces, waardoor het vochtgehalte laag blijft (15%). Hierdoor verbrandt het openhaardhout uitstekend en kun je stoken zonder last te krijgen van rookoverlast! Bij ovengedroogd hout is dit bijvoorbeeld niet zo, want hierbij ligt het vochtgehalte een stuk hoger.

Haardhout aanbieding

Als je haardhout in de aanbieding wilt kopen kun je bij HaardGoud terecht voor vele opties! Onze producten zijn ten alle tijden scherp geprijsd en zeer regelmatig hebben wij ook erg goede haardhout aanbiedingen in onze webwinkel. Hierdoor kan je voordeel hoog oplopen en is het stoken met ons openhaardhout straks nóg leuker! Ben je dus op zoek naar een scherpe haardhout aanbieding in Naarden? Dan is de webshop van HaardGoud waar je moet wezen!

Plaatsen in de buurt waar wij ook veel hout verkopen zijn Blaricum, Bussum, Hilversum en Huizen.

Soorten hout die wij verkopen:

Eikenhout

Essenhout

Berkenhout

Beukenhout