Haardhout in Zoetermeer kopen

Haardhout kopen in Zoetermeer

Als je haardhout wilt kopen en je woont in Zoetermeer ben je bij HaardGoud aan het goede adres! Wanneer de openhaard weer aan mag wil je natuurlijk kunnen genieten van het allerbeste haardhout en daarmee het allerbeste vuur. Met ons haardhout beleef je gegarandeerd veel stookplezier en een gezellige avond voor de haard, want wij bieden de allerbeste kwaliteit! Daarbij zijn onze prijzen ook nog eens erg scherp én bezorgen wij door het hele land, waaronder in Zoetermeer. Wij hebben verschillende houtsoorten op voorraad, zoals eikenhout, beukenhout, berkenhout en essenhout. Ontdek zelf onze topproducten en bestel in onze webshop. Al velen gingen je voor!

Haardhout bestellen in Zoetermeer

Je kunt bij HaardGoud uitstekend haardhout bestellen in Zoetermeer. Wij hebben ruime ervaring met de levering van onze producten door het hele land, zo ook in Zoetermeer. Hierbij kunnen wij werkelijk in alle straten en wijken komen, waardoor jij met een gerust hart haardhout kunt bestellen. Of je nu in Noordhove, het Centrum, Seghwaert, Rokkeveen, Oosterheem of Buytenwegh woont, je kunt het zo gek niet bedenken of wij bezorgen er. Gemiddeld bezorgen wij binnen 2 werkdagen, wat ontzettend snel is. Heb je een dag van voorkeur waarop je je openhaardhout wilt ontvangen? Dan horen wij dat graag!

Haardhout van HaardGoud

Ons haardhout is uniek door het uitmuntende productieproces dat onze producten doorlopen. Ons hout komt van hooggewaardeerde houtleveranciers met kapvergunning. Na hun levering gaan wij zelf direct aan de slag met de sortering en het kloven van het hout. Hierna beginnen wij met het drogen van hout, wat een ontzettend belangrijke stap is. Wij houden namelijk het vochtgehalte van het haardhout laag (15%) door een natuurdrogingsproces te gebruiken voor ons hout. Hierbij wordt het hout geleidelijk aan gedroogd door middel van de zon en de wind. Dit staat uiteindelijk gelijk aan een volledige verbranding van het haardhout zónder rook en roet. Dit is ook 100% milieuvriendelijk!

Openhaardhout in Zoetermeer

Het openhaardhout van HaardGoud biedt vele voordelen voor woningen in Zoetermeer. Door het natuurdrogingsproces zal je namelijk geen overlast ervaren in de vorm van rook of roet. Jij blij en je omgeving blij! Dit is tegenstelling tot openhaardhout dat een ovendrogingsproces is ondergaan. Wij nodigen je dan ook uit om dit alles zelf te ervaren. Als je nog niet precies weet wat voor openhaardhout je nodig hebt voor je woning in Zoetermeer, voorzien wij je graag van vrijblijvend telefonisch advies. Je komt er dan snel achter of het eikenhout, beukenhout, berkenhout of essenhout is dat je nodig hebt.

Haardhout aanbieding

Zodat je niet te diep in de buidel hoeft te tasten hebben wij verschillende scherpe haardhout aanbiedingen. Wij kunnen de prijzen relatief laag houden omdat wij zelf het productieproces in handen hebben, wat redelijk uniek is in Nederland. Dus pak je voordeel en ga voor een haardhout aanbieding in onze webshop! Voor milieuvriendelijk en overlastvrij openhaardhout in Zoetermeer zit je bij HaardGoud dus wel goed. Laat je verbazen door de topkwaliteit van onze producten en service en plaats je bestelling in onze webshop. Je komt gegarandeerd nog een keer terug voor meer stookplezier!

Plaatsen waar wij buiten Zoetermeer ook veel klanten hebben zijn Amsterdam, Leiden en Katwijk.

Soorten hout die wij verkopen:

Eikenhout

Essenhout

Berkenhout

Beukenhout