Haardhout in Rijnsburg kopen

Om haardhout te kopen in Rijnsburg ben je bij HaardGoud aan het goede adres! Wij zijn gevestigd in Katwijk en leveren in de regio alle bestellingen snel bij u thuis! Zelf ophalen kan ook natuurlijk. Dan krijg je € 30,- korting op je bestelling via de webshop.

Jouw voordelen:

  • Leverbaar in heel Rijnsburg en omstreken
  • Zeer schone verbranding
  • Optimaal droog haardhout
  • Binnen 2 werkdagen in huis
  • Levering op gewenste werkdag naar keuze. Zaterdag ook mogelijk! (even in opmerkingen veld bij je bestelling aangeven!)

Bestel droog haardhout in Rijnsburg

Wij hebben jarenlange ervaring met de productie en levering van openhaardhout in Rijnsburg en wij hebben dan ook vele vaste tevreden klanten die dit kunnen bevestigen.

Het grootste voordeel van ons openhaardhout is dat je geen overlast zult krijgen van rook of roet tijdens het stoken. Houtsoorten zoals beukenhout, eikenhout, essenhout en berkenhout hebben wij altijd ruimschoots op voorraad. Ook assisteren we je graag bij het kiezen van de juiste soort haardhout voor je woning in Rijnsburg, hiervoor kun je ons vrijblijvend opbellen!

Haardhout bestellen in Rijnsburg

Haardhout bestellen voor je woning in Rijnsburg was nog nooit zo gemakkelijk geweest als bij HaardGoud. Alle opties haardhout vind je op onze webshop, waar je een bestelling kunt plaatsen en online kunt betalen. Wij bezorgen dan binnen 2 werkdagen het haardhout bij je aan huis in Rijnsburg! Indien nodig kun je ons ook een voorkeur voor een specifieke leverdatum doorgeven. Door onze ruime ervaring met het thuisbezorgen kennen wij Rijnsburg op ons duimpje en kunnen we in alle straten komen, of dit nu in Valkenburgerweg, Polder Kamphuizen of het Centrum is. Bij HaardGoud kun je met een gerust hart openhaardhout bestellen!

Haardhout aanbieding

Niet alleen is het haardhout van HaardGoud van topkwaliteit, ook is het vaak in de aanbieding. Hierdoor is ons haardhout veruit de beste optie die je zult vinden! Als je dus op zoek bent naar een haardhout aanbieding in Rijnsburg, hoef je niet meer verder te zoeken. Wij kunnen de prijzen scherp houden doordat wij zelf het haardhout produceren. We verklappen je ook dat je nog meer voordeel kunt pakken als je in één keer veel hout koopt. Ga dus gauw naar onze webshop en pak zo’n scherpe haardhout aanbieding.

Haardhout van HaardGoud

Wij geloven in topkwaliteit en milieuvriendelijkheid. Daarom hebben wij zelf ons productieproces in handen vanaf het moment dat het hout wordt geleverd door onze houtleveranciers. Wij sorteren en kloven het hout daarna zelf, waarna het een aantal maanden lang wordt gedroogd met de zon en de wind. Hierdoor behaalt het hout een laag vochtgehalte wat bevorderlijk is voor de verbranding van het hout. Dit zorgt ervoor dat er geen rook en roet vrijkomt tijdens het stoken. Tevens is deze manier van drogen uiterst milieuvriendelijk. Dit is tegenstelling tot hout dat wordt gedroogd in ovens, waarbij schadelijke stoffen vrijkomen en waarbij het hout een hogere vochtgraad heeft.

Openhaardhout in Rijnsburg

Door het uitstekende productieproces is ons openhaardhout zeer geschikt voor alle woningen in Rijnsburg. Na het gebruiken van ons openhaardhout wil je gegarandeerd nooit meer wat anders! Het stoken wordt een groot plezier met HaardGoud omdat er geen overlast wordt veroorzaakt door rook of roet. Dit komt door het zeer lage vochtgehalte (15%) in ons openhaardhout. Zo kunnen zowel ervaren als beginnende stokers na de bezorging gelijk beginnen met het genieten voor de openhaard. Koop net als vele andere klanten in Rijnsburg je hout van Haardgoud en je zult niet teleurgesteld raken.

Plaatsen in de regio waar wij veel klanten hebben wonen zijn Katwijk, Leiden en Wassenaar.

Soorten hout die wij verkopen:

Eikenhout

Essenhout

Berkenhout

Beukenhout