Haardhout in Leiderdorp kopen

Om haardhout te kopen in Leiderdorp hoef je voortaan nooit meer de deur uit! Met al het gemak bestel je namelijk je haardhout bij Haardgoud.

Jouw voordelen:

  • Leverbaar in heel Leiderdorp en omstreken
  • Zeer schone verbranding
  • Optimaal droog haardhout
  • Binnen 2 werkdagen in huis
  • Levering op gewenste werkdag naar keuze. Zaterdag ook mogelijk! (even in opmerkingen veld bij je bestelling aangeven!)

Bestel droog haardhout in Leiderdorp

Wij staan bekend om onze razendsnelle bezorgservice aan huis en om de topkwaliteit van ons haardhout. Met ons haardhout stook je namelijk 100% rook- en roetvrij, zonder enige overlast dus! Zo wordt stoken echt een feestje voor iedereen en kun je écht genieten voor de openhaard. Dit hebben wij te danken aan het natuurdrogingsproces dat ons haardhout ondergaat. Om haardhout te kopen in Leiderdorp hoef je dus niet meer verder te zoeken.

Haardhout bestellen in Leiderdorp

Je kunt je openhaardhout voor in je huis in Leiderdorp bestellen bij HaardGoud. Hierna wil je gegarandeerd nooit meer anders! Wij hebben jarenlange ervaring met niet alleen de productie, maar ook met de bezorging van ons haardhout. Daarom kunnen wij overal in Nederland bezorgen, zo ook in Leiderdorp. Het maakt voor ons niet uit of je nu in Kerkwijk, Zijlkwartier, De Vogelwijk, De Baanderij, De Schansen of Binnenhof woont; wij komen graag je haardhout aan huis bezorgen! Dit gebeurt gemiddeld binnen 2 werkdagen, maar als je zelf een dag van voorkeur hebt, dan kun je dit gerust aan ons doorgeven.

Haardhout aanbieding

Één van de redenen waarom wij veel terugkomende klanten hebben in Leiderdorp, is dat onze prijzen zo ontzettend scherp zijn. Bij ons kun je altijd wel een goede haardhout aanbieding vinden die je gewoon niet kunt laten liggen! Wij hebben zowel beukenhout, berkenhout, essenhout en eikenhout in de aanbieding. Neem een kijkje op onze webshop om alle opties te bekijken. Wij kunnen bij HaardGoud de prijzen scherp en eerlijk houden omdat wij zelf het productieproces in handen hebben, van de sortering tot de droging. Pak dus je voordeel en bestel je haardhout met een van onze aanbiedingen.

Haardhout van HaardGoud

Bij HaardGoud zijn wij dus van begin tot eind betrokken bij het productieproces. Het begint allemaal bij de nauwkeurige selectie van onze houtleveranciers en houtsoorten. Na de levering steken wij gelijk de handen uit de mauw om met veel liefde en passie aan de slag te gaan met het hout. Dit doen wij door het eerst te sorteren en te kloven. Dit gebeurt met veel vakkundigheid en precisie. Daarna wordt het hout een aantal maanden gedroogd met de natuurlijke elementen in Katwijk. Dit is de allerbeste manier van drogen, want zo blijft het vochtgehalte erg laag, waardoor er geen roet en rook vrijkomt tijdens het stoken.

Openhaardhout in Leiderdorp

Wij begrijpen dat je alleen het allerbeste openhaardhout wilt voor je woning in Leiderdorp. Hier kun je bij HaardGoud dan ook van op aan! Door de schone verbranding van ons hout wordt stoken echt een groot plezier voor jong en oud. Je zult je nooit meer hoeven te storen aan rook of roet, wat erg fijn is voor de ervaring en de gezondheid van jou en je omgeving. Door het natuurdrogingsproces van ons openhaardhout zijn onze producten ook nog eens erg milieuvriendelijk. Dit is in tegenstelling tot haardhout dat wordt gedroogd in de oven, waarbij vaak schadelijke stoffen vrijkomen. Twijfel dus niet langer en bestel je haardhout in Leiderdorp bij HaardGoud!

Plaatsen in de buurt waar wij veel klanten hebben wonen zijn Leiden, Oegstgeest en Warmond.

Soorten hout die wij verkopen:

Eikenhout

Essenhout

Berkenhout

Beukenhout