Haardhout in Oegstgeest kopen

Bij HaardGoud kun je uitstekend haardhout kopen voor in je woning in Oegstgeest.

Jouw voordelen:

  • Leverbaar in heel Oegstgeest en omstreken
  • € 10,- korting op bezorging in Oegstgeest (in het bestelproces bij bezorging de optie aanvinken)
  • Zeer schone verbranding
  • Optimaal droog haardhout
  • Binnen 2 werkdagen in huis
  • Levering op gewenste werkdag naar keuze. Zaterdag ook mogelijk! (even in opmerkingen veld bij je bestelling aangeven!)

Bestel haardhout met € 10,- korting in Oegstgeest

Let op: Altijd € 10,- korting op bezorging in Oegstgeest (bij afrekenen op de website aanvinken als bezorgoptie)

Met onze jarenlange ervaring met de productie en levering van ons haardhout zal je geen betere plek vinden om haardhout te kopen dan bij HaardGoud! In ons assortiment hebben wij beukenhout, berkenhout, eikenhout en essenhout, dus je kunt voor vele opties bij ons terecht. Heb je hulp nodig met het kiezen van het juiste haardhout? Bel ons dan gerust op voor vrijblijvend advies van onze professionals. Daarnaast leveren wij het haardhout ook nog eens bij je aan huis in Oegstgeest.

Haardhout bestellen in Oegstgeest

Om haardhout te bestellen in Oegstgeest hoef je voortaan niet meer verder te zoeken, want bij HaardGoud vind je het allerbeste haardhout en de allerbeste thuisbezorgservice. Wij hebben ruime ervaring met de productie en bezorging van onze topproducten. Wij hebben dan ook talloze klanten in Oegstgeest waardoor wij het hier op ons duimpje kennen! Waar je dus ook woont, niks is een probleem voor ons, of dit nu in Rhijngeest, Oudenhof, Bloemenbuurt, Buitenlust, De Morsebel of Poelgeest is. De bezorging vindt plaats binnen 2 werkdagen na het bestellen óf op een dag dat jij wenst. Geef dit dus gerust aan ons door!

Openhaardhout in Oegstgeest

Ons openhaardhout is bij uitstek geschikt voor alle woningen en openhaarden in Oegstgeest, dit weten wij uit ervaring! Dit hebben wij te danken aan de hoge verbrandbaarheid van het openhaardhout waardoor er geen overlast wordt veroorzaakt in de vorm van roet of rook. Daarom wordt stoken met openhaardhout van HaardGoud een groot feest voor jong en oud. Ons openhaardhout is ook nog eens erg milieuvriendelijk door de manier van het drogen van ons hout, waarover je hieronder meer leest. Voor openhaardhout in Oegstgeest zit je dus keer op keer goed bij HaardGoud!

Van boomstam tot haardhout

Bij HaardGoud hebben kwaliteit en vakmanschap altijd al voorop gestaan. Ons productieproces vindt plaats in Katwijk, waar wij met veel zorg het hout sorteren, kloven en drogen. Dit laatste gebeurt met de natuurlijke elementen, namelijk met de zon en de wind. Dit doen wij omdat zo het vochtgehalte in het hout zeer laag blijft, namelijk slechts 15%. Dit is vele malen lager dan bij hout dat wordt gedroogd in de oven waarbij het vochtgehalte kan oplopen tot 25%. Het lage vochtgehalte brengt als voordeel mee dat het hout volledig verbrandt en dus geen rook en roet veroorzaakt. Zo heeft ervaart niemand overlast! Ook is het natuurdrogingsproces 100% milieuvriendelijk.

Haardhout aanbieding

Een leuke bijkomstigheid van ons prachtige haardhout is dat het ontzettend vaak in de aanbieding is. Hierdoor kun je flink besparen en wordt het openhaardhout shoppen nog leuker! Ben je dus op zoek naar een scherpe haardhout aanbieding in Oegstgeest? Dan kun je bij HaardGoud je slag slaan. Al vele inwoners in Oegstgeest gingen je voor en komen keer op keer tevreden terug, en dit is heel begrijpelijk met deze combinatie van prachtkwaliteit en topaanbiedingen. Je kunt zelfs nog meer besparen door in een keer veel haardhout te kopen. Openhaardhout van HaardGoud stelt niet teleur dus haal ons stookgenot in jouw huis in Oegstgeest!

Plaatsen in de buurt waar wij veel trouwe klanten hebben zijn Leiden, Leiderdorp en Rijnsburg.

Soorten hout die wij verkopen:

Eikenhout

Essenhout

Berkenhout

Beukenhout