Haardhout Ede kopen

Wil jij graag haardhout kopen en woon je in Ede? Dan hoef je niet meer verder te zoeken, want bij HaardGoud bieden wij de beste kwaliteit haardhout in combinatie met de scherpste prijzen.

Jouw voordelen:

  • Leverbaar in heel Ede en omstreken
  • Gratis bezorging in Ede
  • Zeer schone verbranding
  • Binnen 2 werkdagen in huis
  • Levering op dag naar keuze die jou het beste uitkomt.

Haardhout kopen in Ede

Door de jaren heen hebben wij vele vaste klanten opgebouwd door het hele land, zo ook in Ede. Zij komen keer op keer weer tevreden terug om haardhout te kopen bij HaardGoud. Wij staan namelijk bekend om ons overlast vrije haardhout die je vaak in de aanbieding kunt kopen op onze webshop. Wij hebben onder meer eikenhout, beukenhout, essenhout en berkenhout op voorraad, dus keus is er genoeg. Daarnaast bezorgen wij ook nog eens razendsnel aan huis!

Waarom haardhout bestellen bij HaardGoud?

Je kunt bij HaardGoud gemakkelijk haardhout bestellen voor je openhaard in Ede. Wij bezorgen ons haardhout door het hele land en komen daarbij in alle steden en uithoeken die je maar kunt bedenken.  Het maakt niet uit of je nu in een buurt of plaats als Otterlo, Rietkampen, Bennekom, Ederveen, Lunteren, Harskamp of Kernhem woont, want wij kunnen er gegarandeerd je haardhout op tijd leveren! Gemiddeld is de levertijd aan huis binnen 2 werkdagen, maar als je wilt kun je ook zelf een dag van voorkeur aangeven tijdens het bestelproces. De verzending zit inbegrepen bij je aankoop en is volledig gratis. Bestel dus gemakkelijk je haardhout in Ede!

Haardhout aanbieding

De tevredenheid van onze klanten hebben wij te danken aan niet alleen de topkwaliteit van onze producten, maar ook aan de altijd scherpe prijzen en haardhout aanbiedingen die je op onze webshop vindt. Als je op zoek bent naar een goede haardhout aanbieding, moet je dus zeker eens een kijkje nemen op onze webshop! Wij kunnen onze producten altijd zo scherp prijzen omdat wij het productieproces zelf in handen hebben, waarover je hieronder meer kunt lezen. Je kunt bij ons tegen een uitstekende prijs beukenhout, berkenhout, essenhout en eikenhout kopen. Ook geldt dat hoe meer je in één keer inkoopt, hoe hoger je voordeel oploopt!

Openhaardhout in Ede

Ons openhaardhout is uiterst geschikt voor woningen in steden als Ede omdat je geen overlast zult ervaren aan rook en roet. De verbranding van ons openhaardhout is namelijk volledig roet- en rookvrij! Dit is dus ideaal voor jouzelf en je directe omgeving. Wij bereiken dit door ons hout te drogen met de wind en de zon, waardoor er een vochtgehalte van slechts 10-15% overblijft. Dit lage vochtgehalte zorgt voor een volledige verbranding van het hout. Dit is in tegenstelling tot openhaardhout dat wordt gedroogd in de oven, waarbij het vochtgehalte een stuk hoger ligt. Voor openhaardhout in Ede zit je bij ons dus gegarandeerd goed!

De werkwijze van HaardGoud

Wij geloven bij HaardGoud in kwaliteit en vakkundigheid. Voordat ons haardhout bij jou geleverd wordt, ondergaat het eerst een uitgebreid, professioneel en precies productieproces. Nadat het allerbeste hout bij ons geleverd wordt door onze leveranciers, wordt het door onszelf gesorteerd en gedroogd. Daarna wordt het natuurgedroogd, wat zorgt voor een laag vochtgehalte en een optimale verbranding. Dit is ook nog eens ontzettend milieuvriendelijk! Wij zullen je zeker niet teleurstellen met het haardhout van HaardGoud in je woning in Ede. Ontdek het zelf!

Plaatsen waar wij ook veel klanten hebben zijn onder andere Apeldoorn, Arnhem en Amsterdam.