Haardhout Heemstede kopen

Wil je haardhout van uitstekende kwaliteit kopen in Heemstede? Dan hoef je voortaan je huis niet meer uit, want bij HaardGoud kun je het allerbeste haardhout online bestellen. Wij staan al jarenlang bekend om onze onbetwistbare kwaliteit en uitstekende service.

Dit komt door de overlast vrije stookervaring dat ons haardhout je brengt. Wij hebben onder andere beukenhout, berkenhout, eikenhout en essenhout op voorraad, dus bij HaardGoud zit je voor al je haardhout wensen goed! Ook voorzien wij je graag van gratis telefonisch advies als je nog even niet weet wat voor soort hout je wilt bestellen. Als kers op de taart komen we je haardhout bestelling ook nog eens thuisbezorgen in Heemstede!

Haardhout bestellen in Heemstede

Om haardhout te bestellen voor je woning in Heemstede zit je bij HaardGoud wel goed! Wij hebben ruime ervaring met het thuisbezorgen van onze producten door heel het land, dus in vrijwel alle steden en dorpen kunnen wij onze producten bezorgen. Uiteraard dus ook in Heemstede! Het maakt niet uit of je in de Schouwbroekerpolder, Geleerdenbuurt, De Glip, Manpad en Hartekamp of het Centrum woont. De levering vindt gemiddeld binnen 2 werkdagen plaats, maar wij bieden je ook de mogelijkheid een dag van bezorging naar voorkeur door te geven. De bezorging is volledig gratis!

Haardhout van HaardGoud

Ons haardhout wordt met veel vakkundigheid en passie geselecteerd en geproduceerd. Wij ontvangen alleen hout van de allerbeste houtleveranciers in het land, die ons beukenhout, berkenhout, essenhout en eikenhout leveren op ons erf. Het hout wordt daarna gesorteerd en gekloofd door onszelf, waarna het natuurdrogingsproces in gang wordt gezet. Dit duurt een aantal maanden en dit doen wij door middel van de zon en de wind. Hierdoor behoudt het hout een zeer laag vochtgehalte (15%), waardoor wij een optimale stookervaring kunnen garanderen, zonder rook of roet! Bij haardhout dat is gedroogd in de oven ligt het vochtgehalte vaak veel hoger, waardoor je sneller overlast zult ervaren.

Haardhout in de aanbieding

Ons haardhout is ook nog eens zeer regelmatig in de aanbieding! Met zulke goede prijzen wordt het stoken nóg leuker. Je kunt al onze haardhout aanbiedingen gemakkelijk verkennen in onze webshop. Wij kunnen de prijzen altijd zo scherp houden omdat wij zelf het bovengenoemde productieproces in handen hebben, als één van de weinigen haardhout bedrijven in Nederland. Ben je dus op zoek naar een scherpe haardhout aanbieding voor je woning Heemstede? Ga dan gelijk naar onze webshop!

Openhaardhout in Heemstede

Het is uiteraard van belang dat het openhaardhout dat je gebruikt van de allerbeste kwaliteit is en geen overlast veroorzaakt voor jou en je omgeving. Dit hebben wij bij HaardGoud helemaal begrepen. Al ons openhaardhout is zeer geschikt voor alle woningen in Heemstede, dit weten wij uit ervaring. Keer op keer komen vele vaste klanten vanuit het hele land bij ons terug voor openhaardhout, omdat bij ons stoken echt een eitje wordt voor jong en oud. Haal dus het stookgenot ook in huis in Heemstede en ga voor HaardGoud!

Plaatsen in de buurt waar wij veel klanten hebben zijn Aerdenhout, Bennebroek, Haarlem en Hillegom.

Soorten hout die wij verkopen:

Eikenhout

Essenhout

Berkenhout

Beukenhout