Haardhout in Zandvoort kopen

Haardhout kopen in Zandvoort

Om haardhout te kopen in Zandvoort hoef je niet meer verder te zoeken! Bij HaardGoud hebben wij haardhout als beukenhout, berkenhout, eikenhout en essenhout ruim op voorraad. Ook voorzien wij je graag van vrijblijvend telefonisch advies zodat het juiste type haardhout kunt kopen. Door de jaren heen hebben wij talloze tevreden vaste klanten opgebouwd door het hele land, zo ook in Zandvoort. Wij staan bekend om ons overlastvrije haardhout dat perfect opbrandt zonder rook en roet achter te laten! Daarnaast bezorgen wij binnen een paar dagen het haardhout aan huis én hebben wij regelmatig scherpe haardhout aanbiedingen.

Haardhout bestellen in Zandvoort

Door onze ruime ervaring met het thuisbezorgen van onze producten kunnen wij overal in het land gemakkelijk bezorgen. Je kunt dus bij HaardGoud met alle gerustheid haardhout bestellen voor je woning in Zandvoort! Het maakt niet uit of je nu in de Stationsbuurt, de Letterkundigenbuurt, Kostverloren, Vijverparkbuurt, Bentveld of de Oude Kern woont; wij komen graag je openhaardhout thuis bezorgen! Dit gebeurt gemiddeld binnen 2 werkdagen na het plaatsen van je bestelling, maar als je een specifieke dag in gedachte had voor de levering, dan kun je dit gerust aan ons doorgeven. De bezorging zit bij de eindprijs inbegrepen, dus hier betaal je niks extra’s voor!

Openhaardhout in Zandvoort

Uit ervaring weten wij dat ons openhaardhout bij uitstek geschikt is voor alle woningen in Zandvoort. Ons openhaardhout biedt namelijk zowel veiligheid als stookgemak, dus een middagje of avondje voor de openhaard wordt met ons hout echt een feest! Het is namelijk zo dat ons openhaardhout geen rook of roet achterlaat, doordat het een zeer laag vochtgehalte heeft. Hoe dit zo is gekomen, daarover lees je hieronder meer. Wij garanderen dus dat je met ons openhaardhout nooit meer overlast zult ervaren tijdens het stoken, ideaal voor je woning in Zandvoort en fijn voor jou en je omgeving!

Het haardhout van HaardGoud

Nadat het hout wordt geleverd op onze erf in Katwijk, gaan wijzelf direct aan de slag met de bewerking van het hout. Dit doen wij met alle liefde en passie! Eerst wordt het hout zorgvuldig gesorteerd en daarna met veel vakkundigheid gekloofd. Een belangrijke stap in het productieproces is het drogen van het hout. Dit doen wij met een natuurdrogingsproces, waardoor er een vochtgehalte van slechts 15% overblijft in het hout. Dit is erg laag, zeker vergeleken met hout dat wordt gedroogd in de oven. Hierdoor verbrandt het hout volledig en kun je ervan op aan dat je zonder rook en roet voor de openhaard kunt genieten.

Haardhout aanbieding bij HaardGoud

Wij hebben zeer regelmatig scherpe haardhout aanbiedingen voor je! Sowieso zijn al onze producten altijd zeer scherp geprijsd, maar met zo’n haardhout aanbieding wordt winkelen bij HaardGoud nog leuker. De prijzen kunnen wij zo uitstekend houden omdat wij zelf in charge zijn over het productieproces van ons haardhout. Als je dus op zoek bent naar een haardhout aanbieding in Zandvoort, moet je zeker eens een kijkje nemen in onze webwinkel. Je wilt gegarandeerd nog een keer terugkomen bij HaardGoud!

Plaatsen in de buurt van Zandvoort waar wij ook veel klanten hebben zijn Aerdenhout, Haarlem en Heemstede.

Soorten hout die wij verkopen:

Eikenhout

Essenhout

Berkenhout

Beukenhout