Haardhout Maastricht kopen

Jouw voordelen:

  • Gratis bezorging in Maastricht en omstreken
  • Zeer schone verbranding
  • Levering op werkdag naar keuze die jou het beste uitkomt.
  • Scherpe prijzen en mooi droog haardhout

Haardhout kopen in Maastricht

Wanneer je haardhout gaat kopen voor je woning in Maastricht wil je natuurlijk optimaal kunnen genieten voor de haard. Hier hebben wij bij HaardGoud helemaal rekening mee gehouden, want ons haardhout is 100% overlastvrij. Dit hebben wij te danken aan het natuurdrogingsproces dat wij implementeren tijdens het drogen van ons haardhout. Bij HaardGoud hebben wij onder andere beukenhout, berkenhout, essenhout en eikenhout op voorraad, dus er zit gegarandeerd een juiste optie voor jou tussen. Weet je nog niet precies welke soort haardhout je nodig hebt. Bel dan gerust voor vrijblijvend advies. Daarnaast leveren wij onze producten ook nog eens aan huis in Maastricht!

Haardhout bestellen in Maastricht

Je kunt bij ons haardhout bestellen wat wij vervolgens bij je thuisbezorgen in Maastricht. Dit doen wij gemiddeld binnen 2 werkdagen, maar indien nodig kun je ook een gewenste bezorgdatum opgeven tijdens het bestelproces. Wij hebben door de jaren heen vele ervaring opgedaan in het thuisbezorgen onze producten, waardoor wij in werkelijk alle steden kunnen komen. Ook Maastricht kennen wij op ons duimpje! Of je nu in het Statenkwartier, Wyck, Villapark, Jekerdal, Biesland of Sint Maartenspoort woont; je kunt bij ons bestellen en wij bezorgen! De bezorging van je haardhout is tevens geheel gratis. Je kunt gelijk beginnen met stoken en genieten van je haardhout!

Van boomstam tot openhaardhout

Van begin tot eind zijn wij betrokken bij het proces van ons haardhout, wat behoorlijk uniek is in Nederland. Wij werken samen met een aantal hooggewaardeerde bedrijven met een houtkapvergunning die bekend staan om hun geweldige kwaliteit. Zij leveren het hout aan op onze erf, waar wij dit sorteren op dikte, waarnaar de boomstammen naar de kloofmachine worden gebracht. Hierna wordt het hout een aantal maanden natuurgedroogd. Deze manier van drogen heeft talloze voordelen, want hiermee blijft het vochtgehalte laag en verbrandt het openhaardhout uitstekend. Hierna is jouw haardhout klaar is voor levering en gebruik in jouw woning in Maastricht! 

Haardhout aanbieding Maastricht     

Het hout van HaardGoud is van de allerbeste kwaliteit en wij hebben ook nog eens ontzettend scherpe haardhout aanbiedingen. Wij kunnen de prijzen laag houden omdat wij als één van de weinige bedrijven in Nederland het productieproces van ons haardhout in handen hebben, van de boomstam tot het eindproduct.  Je kunt zelfs nog meer voordeel verkrijgen door in één keer veel hout in te kopen. Je kunt alle opties vinden op onze webshop. Door de hoge haardhoutkwaliteit in combinatie met deze geweldige prijzen kom jij gegarandeerd terug bij HaardGoud!

Openhaardhout in Maastricht

In steden zoals Maastricht waar huizen veelal smal zijn, is het wenselijk dat er zo min mogelijk roet en rook vrijkomt tijdens het stoken van je openhaardhout. Dit om zo min mogelijk overlast te veroorzaken, voor zowel jezelf als voor je buren. Hier hebben wij bij HaardGoud goed rekening mee gehouden. Ons openhaardhout heeft namelijk een extreem schone verbranding, wat komt door de manier waarop wij ons openhaardhout drogen. Hierdoor blijft er een vochtgehalte van slechts 15% over in het hout, wat erg laag is. Hierbij geldt dat hoe lager het vochtgehalte is, hoe beter en hoe minder overlast. Voor je woning in Maastricht kun je dus met een gerust hart openhaardhout bestellen bij HaardGoud!

Soorten hout die wij verkopen:

Eikenhout

Essenhout

Berkenhout

Beukenhout