Haardhout Nieuw Vennep kopen

Om haardhout te kopen in Nieuw Vennep hoef je niet meer verder te zoeken! Bij HaardGoud hebben wij haardhoutsoorten zoals beukenhout, berkenhout, eikenhout en essenhout ruim op voorraad, dus we hebben voor ieder wat wils!

Wij zijn een familiebedrijf met veel vaste klanten die wij door het hele land leveren, zo ook in Nieuw-Vennep. Wij staan vooral bekend om ons haardhout van topkwaliteit dat geen roet of rook veroorzaakt tijdens het stoken omdat het hout wordt natuurgedroogd. Ook leveren wij onze producten vliegensvlug aan huis in Nieuw-Vennep!

Haardhout bestellen in Nieuw-Vennep

Het was nog nooit zo gemakkelijk geweest om haardhout te bestellen in Nieuw-Vennep! Bij HaardGoud kun je gemakkelijk jouw producten bestellen in de online webshop, waar je de keus hebt uit vele soorten haardhout in verschillende hoeveelheden. Door onze jarenlange ervaring met thuisbezorgen kunnen wij op werkelijk iedere plek van het land komen. Zo ook in Nieuw-Vennep! Het maakt niet uit of je nu in Getsewoud, Liquenda, ’t Kabel, Oost of Zuid woont, wij kunnen met gemak je bestelling leveren. Gemiddeld komt je haardhout in 2 werkdagen binnen maar als je het liever op een specifieke dag wilt ontvangen kan dit ook. De bezorging is geheel gratis!

Haardhout van HaardGoud

Het haardhout van HaardGoud is van de allerbeste kwaliteit die je maar kunt vinden, en dit hebben wij te danken aan het uitmuntende productieproces dat wij hebben. Het hout wordt geleverd bij ons op het erf door onze langvertrouwde houtleveranciers, waarna wij zelf aan de slag gaan met het sorteren en het kloven. Dit doen wij met een grote kloofmachine. Het hout wordt vervolgens natuurgedroogd, wat veruit de beste manier is van drogen. Dit is zo omdat het vochtpercentage op deze manier laag blijft (15%), waardoor het hout uitstekende verbrandt en geen rook en roet achterlaat.

Openhaardhout in Nieuw-Vennep

Voor openhaardhout in Nieuw-Vennep ben je dus bij HaardGoud aan het goede adres. Wij weten uit onze jarenlange ervaring dat ons openhaardhout zeer geschikt is voor alle woningen in Nieuw-Vennep. Dit heeft alles te maken met het bovengenoemde natuurdrogingsproces, wat een laag vochtgehalte in het hout overlaat. Hierdoor verbrandt ons openhaardhout volledig waardoor er geen rook of roet vrijkomt. Overlastvrij stoken dus! Dit is in tegenstelling tot openhaardhout dat wordt gedroogd in de oven, waarbij het vochtgehalte een stuk hoger ligt.

Haardhout aanbieding

Wij begrijpen dat het kopen van haardhout van topkwaliteit nóg leuker is als je dit in de aanbieding kunt doen. Daarom prijzen wij onze producten altijd zeer scherp en hebben wij regelmatig haardhout aanbiedingen. Dit geldt voor zowel beukenhout, berkenhout, essenhout en eikenhout. Ben je dus op zoek naar een haardhout aanbieding in Nieuw-Vennep? Neem dan gauw een kijkje op onze webshop voor de beste deals. Bij alle prijzen zit de bezorging inbegrepen! Voor haardhout in Nieuw-Vennep kom je sowieso nog een keertje terug bij HaardGoud!

Plaatsen in de buurt waar wij veel trouwe klanten hebben zijn Heemstede, Hillegom, Hoofddorp en Lisse.