Haardhout kopen in Noordwijk

Jouw voordelen:

  • Zeer schone verbranding
  • Levering op werkdag naar keuze die jou het beste uitkomt.
  • Scherpe prijzen en mooi droog haardhout
  • Ook levering op zaterdag mogelijk

Haardhout kopen in Noordwijk

Als je haardhout wilt kopen in Noordwijk ben je bij HaardGoud aan het goede adres! Wij hebben zowel beukenhout, berkenhout, essenhout en eikenhout ruimschoots op voorraad, dus er zit gegarandeerd een juiste variant voor jou bij. Wij bij HaardGoud hebben jarenlang ervaring met het produceren en leveren van de hoogste kwaliteit haardhout. Dit doen wij met veel liefde en plezier! Wij drogen ons haardhout op een natuurlijke wijze, met de wind en de zon. Hierdoor haal jij de optimale stookervaring in huis, want met ons hout komt er geen rook of roet vrij. Je kunt vanuit Noordwijk onze producten gemakkelijk kopen op onze webshop. 

Haardhout bestellen in Noordwijk

Je kunt met voortaan met het grootste gemak haarhoud bestellen in Noordwijk. Dit doe je op de webshop van HaardGoud, waarna wij het binnen 2 werkdagen bij je thuis leveren. Dit is dus supersnel! Wil je het bestelling ontvangen op een specifieke dag? Geef dit dan door tijdens het bestelproces. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij op alle plekken in Nederland komen, dus ook in Noordwijk! Waar je ook woont, of dit nu is in de Dorpskern, Beeklaan-Kwartier, Estec, Sancta Maria of De Noord, wij komen met veel plezier je haardhout bezorgen. Deze bezorging is tevens bij de eindprijs inbegrepen!

Openhaardhout in Noordwijk

Voor de middagen en avonden voor de openhaard in je woning in Noordwijk wil je natuurlijk alleen het beste openhaardhout. Daar kun je bij HaardGoud op rekenen! Onze producten staan bekend om de roet- en rookvrije stookervaring en de complete verbranding van het openhaardhout. Zo wordt stoken dus een eitje en een groot plezier! Dit komt door ons vakkundige productieproces waarbij wij alleen de beste materialen en technieken gebruiken voor ons hout. Daarbij zijn wij zelf van begin tot eind betrokken. Vele van onze vaste klanten, ook in Noordwijk, willen niks anders meer dan het openhaardhout van HaardGoud en dat is begrijpelijk!

Haardhout van HaardGoud

Voordat wij ons openhaardhout bij jou aan huis in Noordwijk leveren, ondergaat het een langdurig en zorgvuldig productieproces. Dit begint met een samenwerking met de allerbeste, langvertrouwde houtleveranciers die ons voorzien van het beste beukenhout, eikenhout, berkenhout en essenhout. Hierna doen wij zelf het sorteren en het kloven van het hout, voordat het een maandenlang natuurdrogingsproces ondergaat. Dit doen wij met de wind en de zon, waardoor het vochtgehalte laag blijft (15%) en dus het openhaardhout uitstekend verbrandt, zonder overlast! Dit is in tegenstelling tot haardhout dat wordt gedroogd in de oven. Ook belasten wij het milieu niet met deze manier van drogen. 

Haardhout aanbieding

Bij HaardGoud staan wij bekend om onze uitstekende haardhout aanbiedingen. Je kunt ze allemaal gemakkelijk vinden op onze webshop. Want wat is nou leuker dan prachtig haardhout in de aanbieding! Omdat wij zelf het bovengenoemde productieproces zelf in handen hebben kunnen wij onze prijzen zeer scherp houden. Voor een haardhout aanbieding voor je woning in Noordwijk moet je dus bij ons zijn! Je hoeft alleen nog maar te bestellen en dan staan wij van HaardGoud binnen no time voor je deur!

Soorten openhaardhout die wij verkopen:

Eikenhout

Essenhout

Berkenhout

Beukenhout