Haardhout kopen in Haarlem

Haardhout in Haarlem nodig? Jouw voordelen:

  • Leverbaar in heel Haarlem en omstreken
  • Zeer schone verbranding en droog hout = ideaal voor steden
  • Gratis verzending en binnen 2 werkdagen in huis
  • Levering op gewenste werkdag naar keuze

Haardhout bestellen in Haarlem

Woon je in Haarlem of omgeving en stook je regelmatig openhaardhout? Wij hebben veel klanten in Haarlem en leveren deze klanten goede kwaliteit haardhout. Zowel essenhout, beukenhout, berkenhout en eikenhout hebben wij ruim op voorraad.

Ons haardhout is afkomstig uit Nederland en vakkundig gekloofd en gedroogd. Door middel van het drogen in de zon en door de wind heeft het hout een ideale lage vochtgraad en is stoken schoon en plezierig! Ideaal voor als je in een stad zoals Haarlem woont en je de buurt geen rookoverlast wilt bezorgen.

Wil jij openhaardhout in Haarlem laten bezorgen?

Dat is geen enkel probleem. Wij leveren gemiddeld in 2 werkdagen. Het is bij ons ook mogelijk om zelf een gewenste dag van levering aan te geven. Dit is eenvoudig aan te geven in het bestelproces.Haardhout in Haarlem

Waar je ook in Haarlem woont, wij kunnen je haardhout altijd leveren. Met gespecialiseerd transport kunnen wij in elke straat en wijk in Haarlem komen. Zowel in het centrum, maar ook in wijken zoals Haarlemmerhout, de Leidsebuurt, het Rozenprieel, Schalkwijk, de Slachthuisbuurt, Parkwijk en de Kleverparkbuurt.

De beste haardhout aanbiedingen

HaardGoud staat bekend om haar goede kwaliteit en scherpe prijs. Als één van de weinige bedrijven in Nederland beheersen wij het hele proces van boomstam tot gedroogd haardhout. Door middel van een moderne machine kloven wij al het hout en drogen wij dat met natuurlijke wind en zon. De meest voordelige en meest effectieve manier voor een optimaal resultaat. Wij leveren veel openhaardhout in Haarlem. Transport naar Haarlem is snel en goed geregeld. Leveren kan in 2 werkdagen, maar ook op een specifieke datum/dag naar wens.

Hoe meer haardhout je afneemt hoe groter je voordeel. Onze scherpe haardhout aanbiedingen en goede kwaliteit zorgen ervoor dat vrijwel al onze klanten tevreden zijn en graag terug komen. Dat wil jij toch ook?

De soorten hout die wij verkopen:

Eikenhout

Essenhout

Berkenhout

Beukenhout