Haardhout Sassenheim kopen

Haardhout in Sassenheim nodig? Wij leveren vanuit onze locatie in Katwijk top kwaliteit haardhout. Zowel essenhout, beukenhout, berkenhout en eikenhout hebben wij vaak ruim op voorraad.

Jouw voordelen:

  • Leverbaar in heel Sassenheim en omstreken
  • Zeer schone verbranding = ideaal voor steden
  • Binnen 2 werkdagen in huis
  • Levering op dag naar keuze die jou het beste uitkomt. Sassenheim kan ook op zaterdag geleverd worden (even invullen in het opmerkingen veld).

Bestel schoon en droog haardhout in Sassenheim

Haardhout bestellen in Sassenheim

Bij HaardGoud koop je haardhout van hoge kwaliteit, gewoon vanuit je huis in Sassenheim! Wij staan bekend om onze top kwaliteit en hooggewaardeerde service. Wij hebben dan ook talloze vaste klanten, waaronder veel in Sassenheim. Zij komen keer op keer terug vanwege ons haardhout dat geen overlast veroorzaakt in de vorm van roet of rook. Ook is de snelle bezorgservice een voordeel van kopen bij HaardGoud.

In ons assortiment hebben wij beukenhout, berkenhout, eikenhout en essenhout, waardoor er altijd wel een geschikte optie voor jou tussen zit. Hulp nodig bij het kiezen van het geschikte openhaardhout? Bel ons en we helpen je graag verder.

Haardhout bestellen in Sassenheim

Op onze webshop kun je met al het gemak haardhout bestellen, wat dan bij je wordt thuisbezorgd in Sassenheim. Wij komen op alle plekken in het land om ons haardhout te bezorgen, dus ook in Sassenheim. Hier kunnen wij je haardhout in iedere straat van iedere buurt bezorgen! De bezorging vindt gemiddeld plaats binnen 2 werkdagen, maar indien nodig kun je ook zelf een dag van voorkeur voor de bezorging aangeven. Je kunt dan op ons rekenen dat we je bestelling in goede orde komen brengen. De bezorging aan huis in Sassenheim is volledig gratis!

Openhaardhout in Sassenheim

Wij weten uit ervaring dat al ons openhaardhout uiterst geschikt is voor woningen in Sassenheim en omgeving. Dit is zo vanwege de rook- en roetvrije stookervaring dat ons openhaardhout met zich meebrengt. Hierdoor wordt er nul overlast ervaren door jou en je omgeving! Onze vele klanten in Sassenheim beamen dit en willen nooit meer wat anders. De kwaliteit van ons openhaardhout is zo uitmuntend omdat wij ons hout drogen met de wind en de zon. Hierdoor wordt het zeer droog en verbrandt het optimaal. Zo wordt stoken pas echt een feest! Dit is in tegenstelling tot hout dat wordt gedroogd in de oven, waarbij er vaak rook en roet vrijkomt.

Haardhoud van HaardGoud

Voordat ons haardhout bij jou geleverd wordt heeft het eerst een zorgvuldig en uitgebreid productieproces doorlopen. Het begint allemaal met het allerbeste hout dat wij geleverd krijgen door lang vertrouwde houtleveranciers. Hierna beginnen wij zelf met het sorteren en het kloven. De belangrijkste stap is toch wel het drogingsproces, wat gebeurt door middel van de wind en de zon. Hierdoor droogt het hout optimaal en blijft er een vochtgehalte van slechts 20% over. Dit maakt dat ons hout uitstekend brandt en geen roet of rook achterlaat! Ook tasten wij hiermee het milieu niet aan.

Haardhout aanbieding

Nog een reden om haardhout van HaardGoud te bestellen is dat wij vaak haardhout in de aanbieding hebben. Deze aanbiedingen kun je allemaal terugvinden op onze webshop, waar je eenvoudig een bestelling kunt plaatsen. De scherpe prijzen in combinatie met het haardhout van de beste kwaliteit maakt dat wij een hooggewaardeerd haardhout bedrijf zijn. Onze klanten, onder andere uit Sassenheim, komen dan ook altijd vol tevredenheid terug voor hun volgende aankoop. Wij kunnen onze prijzen zo scherp houden omdat wij zelf het productieproces in handen hebben. Ben je dus op zoek naar een haardhout aanbieding in Sassenheim, zoek dan niet verder en bestel bij HaardGoud!

Plaatsen in de buurt waar wij veel trouwe klanten hebben zijn onder andere Katwijk, Leiden, Rijnsburg en Warmond.