Haardhout in Apeldoorn kopen

Woon jij in Apeldoorn en wil jij haardhout kopen van topkwaliteit om de koude dagen mee door te komen? Dan ben je bij HaardGoud aan het juiste adres. Hier staan wij bekend om onze topkwaliteit, zowel van het haardhout als van onze service en levering.

Jouw voordelen:

  • Leverbaar in heel Ede en omstreken
  • Gratis bezorging in Apeldoorn
  • Zeer schone verbranding
  • Binnen 2 werkdagen in huis
  • Levering op dag naar keuze die jou het beste uitkomt.

Haardhout bestellen in Apeldoorn

Als je haardhout wilt bestellen in Apeldoorn zonder daar de deur voor uit te hoeven, zit je bij HaardGoud wel goed. Wij hebben jarenlange ervaring en daarmee vele tevreden klanten opgebouwd. Door de jaren heen hebben wij ook overal door het land haardhout thuisbezorgd. Dat doen wij zo ook in Apeldoorn! Het maakt niets uit of je nu in de Binnenstad, Brinkhorst, Driehuizen, Orden, Ugchelen of Westenenk woont; wij bezorgen het binnen 2 werkdagen bij je thuis zodat je gelijk kunt beginnen met stoken en genieten! Je kunt tevens zelf een dag uitkiezen waarop je je bestelling wilt ontvangen. Als je in Apeldoorn woont kun je dus met een gerust hart bij ons bestellen!

Haardhout van HaardGoud

HaardGoud garandeert de beste kwaliteit van haardhout. Wij behoren dan ook tot de allerbesten in ons veld. Dit komt mede door ons uitmuntende productieproces, waarbij wij van begin tot eind bij zijn betrokken. Het begint allemaal met de beste boomstammen die onze vertrouwde houtleveranciers ons brengen. Hierna gaan wij zelf aan de slag, namelijk met de sortering en met het kloven in een grote kloofmachine. Daarna wordt ons hout gedroogd met de zon en de wind. Dit is het allerbeste voor het haardhout, want zo droogt het uitstekend, wat dus weer zorgt voor optimale verbranding en minimale rook en roet.

Openhaardhout in Apeldoorn

Het is altijd belangrijk dat openhaardhout voor zo min mogelijk rook, roet en overlast zorgt. Dit is nog belangrijker in steden waar mensen dicht op elkaar wonen, zoals in Apeldoorn. Bij openhaardhout van HaardGoud kun je ervan op aan dat je geen overlast zult ervaren, vanwege de hoge verbrandingsgraad van het hout. Zo wordt stoken een eitje voor iedereen! Wij krijgen dit voor elkaar door ons hout te drogen met de natuurlijke elementen, waardoor een vochtgehalte van slechts 15% overblijft. Dit is in tegenstelling tot hout dat enkel gedroogd wordt in de oven; hierbij blijft een vochtgehalte van 20-25% over. Je kunt ons openhaardhout dus zonder problemen in steden als Apeldoorn gebruiken!

Haardhout aanbieding

Doordat wij het hele productieproces zelf in handen hebben kunnen wij de prijzen laag houden. Daardoor hebben wij vaak scherpe haardhout aanbiedingen in onze webshop. Hier kun je profiteren van de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs! Om deze reden hebben wij dan ook veel vaste klanten die keer op keer terugkomen bij HaardGoud. Jij kunt ook onbezorgd voor de openhaard zitten met ons pracht haardhout, je hoeft het alleen nog maar te bestellen!

Plaatsen waar wij buiten Apeldoorn ook veel klanten hebben zijn Amsterdam, Leiden en Ede.

Raadhuis Apeldoorn
Apeldoorn – Het Raadhuis, met de trouwzaal. Foto Rob Voss